Verkocht onder voorbehoud

G.A. Brederolaan 79 C

€ 250.000 k.k.

  • Maassluis
  • portiekflat
  • 66 m²
  • 3 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
We hebben we weer zo’n superleuk en fijn appartement, aan de geliefde Brederolaan van Maassluis, in de verkoop!
De ligging van dit appartement is zeer gunstig, namelijk op een rustige locatie en toch nabij alle benodigde voorzieningen zoals het oude centrum van Maassluis, het openbaar vervoer, scholen, speelgelegenheden en het winkelcentrum Koningshoek. Het appartement zelf biedt hedendaags comfort waardoor u elke dag heerlijk thuis kunt komen. Met drie slaapkamers, een lichte woonkamer, een moderne keuken en een zeer nette badkamer is er ruimte genoeg voor optimaal woongenot. Aan ontspanning geen gebrek, met maar liefst twee balkons. De balkons bevinden zich aan weerszijde van het appartement waardoor u de gehele dag een plek in de zon- en/of in de schaduw kunt vinden. Kortom gegarandeerd genieten! Wordt dit uw nieuwe plekje? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in.

Indeling:

Begane grond:
De gezamenlijke entreehal met brievenbussen biedt toegang tot het appartement op de derde verdieping. Ook de berging in onderbouw is te bereiken vanuit de gezamenlijke entreehal. Deze berging is voorzien van zowel verlichting als elektra.

Derde verdieping:
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Bij het betreden van de woning komt u terecht in de entreehal. Deze is voorzien van de meterkast, garderobe en geeft toegang tot alle vertrekken van dit nette appartement. We beginnen de rondleiding bij de woonkamer. Deze heerlijke lichte ruimte biedt voldoende plek voor het plaatsen van een comfortabele zithoek en een eethoek. Ook is het eerste balkon te bereiken vanuit de woonkamer. Door middel van de deur is de eerste slaapkamer te betreden, welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Naast deze slaapkamer, zijn er nog twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn goed bemeten en beschikken over kunststof kozijnen en een laminaatvloer. De andere vertrekken van deze woning zijn tevens voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en dezelfde laminaatvloer. Vanuit de entreehal is er zicht op de moderne keuken. De keuken is strak afgewerkt en beschikt over alles wat u nodig heeft namelijk een 4-pits gaskookplaat, vaatwasmachine, koel-vriescombinatie en een combi-oven. Bovendien biedt de keuken toegang tot zowel de badkamer als het tweede balkon. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Tot slot is de wasmachine aansluiting hier gelegen.

Exterieur:
Het appartement beschikt over twee balkons. Het, aan de voorzijde gelegen, balkon is de grootste van de twee en is gelegen op het zuidoosten. Door de rustige omgeving is dit een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht. Het tweede, kleinere balkon is te bereiken vanuit de keuken en is gelegen op het noordwesten. Zo kunt u de gehele dag genieten van zowel de zon als de schaduw.

Ligging:
Het appartement is fijn gelegen. Op een rustige locatie en toch bereikt u binnen enkele minuten o.a. het winkelcentrum Koningshoek, het oude centrum van Maassluis en de snelweg met diverse uitvalswegen (A4, A20). Sportgelegenheden, scholen en het metrostation van Maassluis zijn ook in nabijheid gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1958
- Energielabel D
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage € 127,00 p/m
- Gelegen op eigen grond
- Eigen grote berging in onderbouw
- Vrije parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg


Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 250.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
195 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Energie
Energielabel
D
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving