Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar

Online en offline krijgt uw woning onze aandacht

Ons kantoor gaat actief aan de slag met de verkoop van uw woning via onze website, op Funda en Social Media. Ook worden de traditionele kanalen ingezet, zoals een advertentie in de lokale krant en ons grote persoonlijke netwerk. “De klant kan proactief meewerken aan de verkoop, via zijn netwerk, maar ook door de handen uit de mouwen te steken en het huis bijvoorbeeld een schilderbeurt te geven.”

Een perfecte presentatie is dé fundering voor succesvolle verkoop

“Denk hierbij aan een professionele foto- en videoreportage, een floorplanner en een bouwkundige tekening van het object die veel inzicht geeft in de mogelijkheden.”

Prins NVM Makelaars is al jarenlang de betrouwbare makelaar in Maassluis

Professioneel, persoonlijk en met hart voor uw belang! Dit zeggen onze klanten:

Th agent was very cooperative and friendly. They provided us the right guidance and helped a lot to get through this selling. They were never tired of viewings and kept us updated with the whole pr...

Het moeilijk verkoopbare ouderlijk klus-huis toch nog verkocht dank zij blijven enthousiasme van de makelaar. Voor door Diana die na elke bezichtiging weer een mooie een duidelijke mail stuurde.

Meer beoordelingen

Huis in Maassluis of Maasland te koop zetten?

Wilt u weten wat het huis waard is en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons kantoor. Prins NVM Makelaar is er voor u!

Gratis adviesgesprek aanvragen Wat is mijn huis waard?