Taxaties

Taxaties

Wilt u de officiële marktwaarde van uw woning weten? Dit kan zijn omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of bijvoorbeeld voor het oversluiten van uw huidige hypotheek? dan is een gevalideerd taxatierapport nodig. Een gevalideerd taxatierapport stellen wij op in opdracht van particulieren maar ook in opdracht van zakelijke opdrachtgevers zoals banken en financiële tussenpersonen.  Wat het doel ook is, Prins NVM Makelaars staat voor u klaar. 

 

Gecertificeerde taxateurs

Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur een waardebepaling van een woning uitvoert. Prins NVM Makelaars is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee zijn wij gecertificeerde taxateurs.

 

Doelen bepalen taxatiewaardes

De waarde van uw woning is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. Prins NVM Makelaars zal daarom altijd vooraf naar het doel van de waardebepaling informeren.

Mogelijke doelen van een taxatie zijn:

  • Een hypotheek aanvragen,
  • De waarde voor fiscale doeleinden bepalen
  • Of het afsluiten van een opstalverzekering.
 
Ons tarief voor woningtaxatie (NWWI-taxatie)
  • € 750,- Basistarief taxatie. Tarief is incl. btw en incl. afdracht NWWI
  • €  50,-  Toeslag voor een appartement in verband met uitzoeken stukken VvE
  • €  50,-  Toeslag bij een verbouwing met meer dan 10 % van de getaxeerde waarde in verband met extra werk vanwege referentie

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief NWWI-bijdrage


Gratis waardebepaling

Wanneer u plannen heeft om te verhuizen en een nieuwe woning wilt kopen is het fijn om vooraf te weten tegen welke prijs u uw huidige woning kunt verkopen. Een gratis waardebepaling geeft een goed beeld van de huidige marktwaarde van uw woning.

Benieuwd naar de marktwaarde van uw woning? Onze makelaars geven u graag een goed beeld van de huidige waarde van uw woning en de mogelijkheden op de woningmarkt. 

Vraag nu eenvoudig een gratis waardebepaling aan.

Onze taxaties

Prins NVM Makelaars zorgt ervoor dat de taxatie helemaal volgens de regels zijn van de NVM en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren en vriendelijke taxateurs komen graag bij u langs voor een gevalideerde taxatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

  Gecertificeerde taxateurs


Kennis van lokale en regionale markt


Betrouwbaar en onafhankelijk


Taxaties van Prins NVM Makelaars voldoen aan de NVM-richtlijnen en de regels van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en voldoen onze taxaties aan de hoogste eisen.

Heeft u een betrouwbare taxatie nodig? Onze ervaren en deskundige taxateurs komen graag bij u langs.

 

Schakel een gecertificeerde taxateur in!

Aanvraag formulier taxatie