Beoordelingen

Prins NVM Makelaars is al jarenlang de betrouwbare partner in wonen.

Professioneel, persoonlijk en met hart voor uw belang! Dit zeggen onze klanten:

Deskundige en betrokken makelaar. Uitgebreide terugkoppeling na een bezichtiging. Communicatie verloopt soepel. Goede begeleiding in het verkoopklaar maken van je huis.

De verkoop is zeer snel verlopen. Ze hebben vakkundig werk verricht. Heel erg tevreden. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

Het eerste contact en de laatste contacten waren goed. Daar tussen was er minder contact. Hij leek het heel druk te hebben. Aanbeveling is moeilijk weer te geven. Het zit er een beetje tussenin.

Wij hebben René Prins ervaren als een kundig makelaar met veel kennis van de markt en die zijn klanten optimaal probeert te bedienen met het strategisch plaatsen van de woning in de markt, goede e...

Th agent was very cooperative and friendly. They provided us the right guidance and helped a lot to get through this selling. They were never tired of viewings and kept us updated with the whole pr...

Het moeilijk verkoopbare ouderlijk klus-huis toch nog verkocht dank zij blijven enthousiasme van de makelaar. Voor door Diana die na elke bezichtiging weer een mooie een duidelijke mail stuurde.

Huis in Maassluis of Maasland te koop zetten?

Wilt u weten wat het huis waard is en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons kantoor. Prins NVM Makelaar is er voor u!

Gratis adviesgesprek aanvragen Wat is mijn huis waard?