Huis kopen? Maassluis!

Huis kopen in Maassluis

Met deze zoektermen kom je vanzelf terecht bij Prins NVM Makelaars. Wij weten namelijk hoe mooi het wonen in Maassluis is en helpen u graag dat ook te ontdekken. Als makelaar met Maassluise wortels kennen we elk plekje van de eerste stad aan de Waterweg en onze ervaring en deskundigheid maken dat we thuis zijn in uw woonwensen.

Maassluis heeft nieuwe inwoners veel te bieden

Een prachtig oud stadshart met een rijke historie, waarvan nog veel zichtbaar en tastbaar is. De gezellige Markt, met zomers zijn terrasjes, de karakteristieke Vlieten of de deels middeleeuwse Hoogstraat: het is er goed toeven en plezierig winkelen. 

Maritieme historie

Het maritieme verleden van Maassluis ervaart u ook in de musea en de haven met zijn sleepboten, waarvan de Furie het ‘vlaggenschip’ is.

Winkelcentrum met gratis parkeergelegenheid

Maassluis beschikt ook over een compleet gerenoveerd, modern en overdekt winkelcentrum: de Koningshoek. Hier heeft u ruime en gratis parkeergelegenheid.

In Maassluis is veel te doen

Met een theater, een rijk verenigingsleven en veel sportclubs valt er in Maassluis op cultureel en sportief gebied veel te beleven. De zee is nabij en ook wat groene ruimte betreft komt u in en om Maassluis niets te kort.

Wonen in Maassluis

Wonen in Maassluis is leuk voor jong en oud. We hebben een goed en divers onderwijsaanbod, een drietal woonservicezones en leuke bestaande woonwijken. Maar er zijn ook veel nieuwbouwprojecten gaande zoals: Wilgenrijk, Het Balkon, de Kade en de Vlietlocatie (Puur).

Vind uw nieuwe huis in Maassluis of Maasland

Onze kennis van en ervaring met de lokale woningmarkt staan garant voor een deskundig onafhankelijk advies.

Bekijk woningen

U wilt een woning kopen in Maassluis of Maasland?

Blijf op de hoogte van ons allernieuwste aanbod op basis van uw eigen wensen!

Geef uw voorkeuren aan ons door!