Verkocht

Stationsstraat 8

€ 450.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 165 m²
  • 5 slaapkamers
  • zuidwest
  • in overleg
Beschrijving
Deze monumentale woning in een autoluwe straat nu te koop aangeboden! Nabij het historische centrum van Maassluis en dicht bij het metrostation ‘Maassluis Centrum’. Deze ruime eengezinswoning beschikt over een souterrain die goed kan worden ingericht als extra woonlaag. Verder is de woning onder andere voorzien van maar liefst vijf slaapkamers en een zonnige tuin. De gehele woning oogt, door de vele raampartijen, erg licht. Woont u binnenkort in deze fijne en ruime eengezinswoning? Wij plannen graag een bezichtiging voor u in.

Indeling:

Begane grond:
De entreehal biedt toegang tot de woning en is voorzien van een garderobe met meterkast en een ophoging naar de rest van de entreehal. Deze beschikt over een trapopgang, vaste kast, aparte toiletruimte en biedt toegang tot de woonkamer en het souterrain. De aparte toiletruimte is voorzien van een staand toilet, fonteintje en mechanische ventilatie. In de lichte woonkamer is zowel ruimte voor een zithoek als een eethoek. Vanuit de woonkamer is er zicht op de ruime open keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie.

Souterrain:
Middels de afgesloten trap in de entreehal is het souterrain te bereiken. Het souterrain is van dezelfde grootte als de begane grond en beschikt over een aansluiting voor een wasbak. Er kan hier een extra woonlaag gecreëerd worden onder andere door plaatsing van ramen. Het souterrain bestaat uit verschillende kamers waardoor er nog slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Ook kan deze ruimte worden ingericht als werk- of opslagplaats. Vanuit het souterrain is de, op het zuidwesten gelegen, tuin te bereiken.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot de badkamer, aparte toiletruimte en de drie slaapkamers. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, de andere twee aan de achterzijde. De grootste slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inloopkast. De kleine slaapkamer kan goed worden ingericht als baby- of hobbykamer. De, in 2021, gerenoveerde badkamer beschikt over een inloopdouche, mechanische ventilatie en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De zolder is in 2021 volledig gerenoveerd. Door de vele VELUX-dakramen in de open ruimte op de tweede verdieping oogt de ruimte erg licht. Verder beschikt deze ruimte over een keukenmeubel met een kraan. Aan beide kanten van deze open ruimte is een slaapkamer gelegen. Deze slaapkamers zijn beide ruim en tevens licht te noemen. De gehele tweede verdieping is voorzien van prachtig laminaat.

Exterieur:
De tuin is gelegen op het zuidwesten. Er zijn veel mogelijkheden met de tuin onder andere kan er een heerlijke zithoek gecreëerd worden.

Ligging:
Deze monumentale eengezinswoning is gelegen nabij het gezellige oude centrum van Maassluis. Hier bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden. Tevens op loopafstand van het metrostation ‘Maassluis Centrum’ met onder andere een directe verbinding naar Rotterdam Centraal en Hoek van Holland. Binnen enkele minuten fietsen bereikt u het bruisende winkelcentrum Koningshoek. De straat is autoluw, maar in de wijk is parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Monumentale woning
- Bouwjaar 1890
- Zolder gerenoveerd, 2021
- Badkamer gerenoveerd, 2021
- Vloer woonetages geïsoleerd, 2021
- Toiletruimte gerenoveerd, 2020
- Kleinste slaapkamer gerenoveerd, 2020
- Buitenkant geschilderd, 2018
- Dak geïsoleerd, 2011
- Geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom 2010
- Mechanische ventilatie in badkamer en aparte toiletruimtes
- Voorzetmuur in woonkamer
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 450.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
165 m²
Perceel
96 m²
Inhoud
770 m³
Indeling
Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
4 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel
Energie
Energielabel
C
Isolatie
dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin
Achtertuin
25 m² (4,50m diep en 5,64m breed)
Ligging tuin
zuidwest
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving