Zeemandreef 42

€ 350.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 107 m²
  • 4 slaapkamers
  • zuidoost
  • in overleg
Beschrijving
Eengezinswoning van ongeveer 107 m² in de rustige Drevenwijk in Maassluis. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt en biedt voldoende ruimte, waaronder een woonkamer, functionele keuken en meerdere slaapkamers. De woning heeft modernisering nodig, wat mogelijkheden biedt om het volledig naar eigen smaak aan te passen. Verkoop en levering geschieden op last van de Rechtbank Rotterdam. Neem contact op voor meer informatie.

Indeling:

Begane grond:
Entreehal biedt toegang tot de woning, hier is onder andere ook de meterkast te vinden. De meterkast is deels gemoderniseerd met schakelaars. Half open keuken in L-opstelling. Woonkamer aan de achterkant van de woning. Grote glazen schuipui richting de tuin.

Eerste verdieping:
Eerste verdieping wordt bereikt via de vaste trap in de hal. Via de overloop zijn er twee slaapkamers en een badkamer te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop met veel bergruimte waar onder andere de boiler hangt. Eventueel kan de zolder worden omgebouwd tot een slaapzolder met twee fijne slaapkamers.

Exterieur:
De gehele woning heeft houten kozijnen. De achtertuin ligt op het zuidoosten, met voornamelijk ochtend- en middagzon. De extra brede voortuin biedt plaats aan twee auto's en heeft een schuur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Ligging:
Aan de rand van Maassluis gelegen, in de rustige en kindvriendelijke ‘Drevenbuurt’. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Steendijkpolder en het metrostation Steendijkpolder met een directe verbinding naar Rotterdam en Hoek van Holland. De waterweg en het bruisende winkelcentrum Koningshoek zijn in directe nabijheid gelegen. Binnen enkele minuten is het oude stadshart van Maassluis en diverse uitvalswegen (A4, A20) te bereiken.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1977
- Gelegen op eigen grond
- Woning dient volledig te worden gemoderniseerd
- Brede eigen oprit, met plaats voor 2 auto's
- Houten schuur
- Oplevering in overleg
- woning kan niet van binnen worden bezichtigd/geïnspecteerd
- foto's van het interieur op aanvraag beschikbaar
- keuze van de notaris is voorbehouden aan de verkoper
- verkoop en levering geschieden op last van de Rechtbank Rotterdam


Bijzondere uitgangspunten:

Verkoop en levering van de woning is gelast door de Rechtbank Rotterdam en zal geschieden krachtens artikel 3:300 lid 1 Burgerlijk Wetboek.

Bij verwachte gebreke aan medewerking van de eigenaars van het Verkochte zal het verkochte door verkoper niet of slechts beperkt geïnspecteerd kunnen worden. In verband daarmee is het tevens niet mogelijk Koper inlichtingen te verschaffen over de juridische en feitelijke staat van het verkochte.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld een due diligence uit te voeren, waarna hij op basis van zijn eigen bevindingen, verwachtingen en conclusies, zelfstandig de waarde van de woning en de aan de aankoop van de woning verbonden risico’s heeft beoordeeld. In verband daarmee zal koper woning per de datum van eigendomsoverdracht aanvaarden in de feitelijke en juridische staat per dat moment (“as is, where is”) – waaronder mede is begrepen de bouwkundige, technische, milieukundige en fiscale, inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken en met aanvaarding van het gebruik per dat moment – ter zake van welke staat van de woning verkoper jegens koper geen enkele (al dan niet impliciete) garantie noch anderszins juridisch relevante verklaringen heeft verstrekt of zal verstrekken. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper is.

Mocht niettemin blijken dat de staat van de woning achteraf een andere is dan die partijen bij het sluiten van koopovereenkomst voor ogen stond, dan zal dat nimmer aanleiding zijn tot enige aanspraak van koper jegens verkoper, noch aanleiding zal zijn tot (gehele of gedeeltelijke) ontbinding van de koopovereenkomst en/of de overeenkomst als neergelegd in de akte van levering, tot betaling van enige schadevergoeding of tot enigerlei verrekening, in welke vorm en uit welke hoofde ook.

Koper zal verkoper vrijwaren voor alle aanspraken van derden jegens verkoper als (voormalig) eigenaar van het verkochte, die ná het sluiten van de koopovereenkomst voor het eerst geldend worden gemaakt.

Verkoper staat er uitdrukkelijk niet voor in dat het Verkochte wordt geleverd vrij van bijzondere lasten en beperkingen als bedoeld in artikel 7:15 BW, waaronder mede begrepen beperkte rechten, erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen. Koper aanvaardt de aanwezigheid van alle vorenbedoelde bijzondere lasten en beperkingen, ook indien en voor zover deze lasten en beperkingen er niet op hadden mogen rusten.

Koper wordt geadviseerd zich te laten bijstaan door een ter zake kundig adviseur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voorvloeien.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
Prijs
€ 350.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
107 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
229 m²
Inhoud
350 m³
Indeling
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, schuifpui
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Ligging tuin
zuidoost
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving