Prins NVM Makelaar Maassluis Nederland

Jan van Galenstraat 20 - MAASSLUIS

Terug naar het overzicht
Adres: Soort woning: Status: Vraagprijs
Jan van Galenstraat 20 eengezinswoning, tussenwoning Beschikbaar € 245.000 k.k.
3143 KC MAASSLUIS
Adres: Soort woning:
Jan van Galenstraat 20 eengezinswoning, tussenwoning
3143 KC
MAASSLUIS
Status: Vraagprijs
Beschikbaar € 245.000 k.k.

Schitterende woning gelegen aan een rustige autoluwe straat in een kindvriendelijke buurt.

Rondom de woning is er voldoende plek om de auto te parkeren.
De woning is voorzien van een stenen berging met roldeur, die ideaal is om bijvoorbeeld een motor te stallen.

De woning beschikt over een nette hoek keuken die voorzien is van hedendaagse moderne nieuwe apparatuur zoals vaatwasser, combi oven, koel-vries combinatie en afzuigkap. Aan de achterzijde treffen we de ruime woonkamer
(ca. 42m2) met brede glas pui die uitkijkt over de goed onderhouden (onderhoudsvrij) en zonnige tuin, met een stenen berging, die ook achterom bereikbaar is.

Eenmaal boven aangekomen treffen we 1 Royale Master bedroom (16 m2), 2 slaapkamers en een nette badkamer met inloopdouche die voorzien is van hand douche en regen douche.

Op de zolder etage bevindt zich nog een 4de ruime slaapkamer, voorzien van dakraam, een voorzolder met bergruimte en een aparte wasruimte waar de wasmachine, droger, wastafel en de CV installatie zich bevinden.“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”
 
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie  is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie. 


Interesse in deze woning?

Neem contact met ons op!
Ook voor een afspraak voor bezichtiging.

Vul onderstaand formulier in.

Ik wil deze woning bezichtigen
    Prins NVM Makelaar Maassluis Nederland

    © Prins NVM Makelaar Maassluis 2018 | Alle rechten voorbehouden

    Volg Prins NVM Makelaar Maassluis

    Facebook Twitter Funda